Tänään oli treeneissä aika perussettiä ja muutenkin tuo liikkuminen. Ensinnäkin mainittakoon, että menin jälleen kävellen matkakeskukselta koululle koska oli yhdeksän aamu. Treeneissä sitten huhkittiinkin kunnolla ja kun painijat vielä tuli saliin ja jaettiin tila painijoiden kanssa niin alkoi se pieni painisali vastata huonon ilmanvaihdon vuoksi jo jotain korkeanpaikan leiriä tai aavikkoa. Ja tietenkin sitä tuli kuuma treenatessakin, joten ihan mukavasti hikoilin. (Äiti jopa valitti treenien jälkeen, että minun pitäisi käyttää deodoranttia ahkerammin, mutta miksi käyttää sitä kun melkein heti mentiin kuitenkin saunaan missä hikoiltiin lisää?)
No, lämmittelyssä siis oli ihan perussettiä, juostiin salia ympäri ja pysähdyttiin välillä tekemään vatsalihaksia, kyykkyjä yms. ennen kuin painijat tuli. Sitten venyteltiin ennen treenejä ja tehtiinpä vielä niinkin että mentiin seinää vasten ja laskeuduttiin alas, niin että polvet oli noin 90 asteen kulmassa. Meinasi kyllä jalat pettää siinä  ja lysähdinkin yhden kerran hetkeksi alas. Nopeasti kuitenkin uudelleen ylös ja sitten loppuun asti, kuten muutkin.
Treeni olikin sitten ihan perusasioita, kuten kaatumisia, valkoisen vyön luöntejä ja potkuja. Ja mentiinpä me sitten potkut oranssiltakin vyöltä ja osa yläpuolisista kyynärlukoista. Huomenna sitten kun sattuu olemaan sellainen onnenpäivä, että tarvitsee kouluun vasta myöhemmin päivällä, niin ajattelin käydä koiran kanssa aamusta lenkillä, jos tehtävien teoltani vain ehdin. Kouluun sitten jälleen linja-autolla ja matkakeskukselta kävellen. Saa nähdä mitä sitten myöhemmin keksin.