Alkoipa taas tuo Ultimate Fighter tuossa torstaina. Muu perhe katsoi silloin kuitenkin toista ohjelmaa, joten jouduin sitten odottamaan sunnuntaihin että näin tuon toisen kauden ekan jakson. Kaikenlaista porukkaa oli taas mukana ja sanoisin, että osa niistä ihmisistä oli melkoisia nössyköitä. Yksi luovutti heti ensimmäisen päivän jälkeen koska kamerat ahdisti. Toinen tapaus oli se kun yksi valittiin osallistujista heikoimmaksi ja olisi saanut todistaa pätevyytensä ottelemalla yhtä osallistujaa vastaan. Tyyppi valitsi Sammy nimisen kaverin vastustajakseen ja sitten pitikin alkaa pudottaa painoa. Lopulta kaveri sitten luovutti kun olisi ollut enää kaksi kiloa jäljellä ja sen olisi voinut hikoilla pois. Että semmoisia nössyköitä tällä kertaa.
Sitten oli vielä se tämän kauden Diego joka käänsi sänkynsä niin että nukkuessa pää osoittaa pohjoiseen ja näin. Kaveri jaksoi kuitenkin olla pisimpään seinää vasten treenatessa, joten näkee nyt sitten mihin tuo lähtee kehittymään. Toivotaan että toinen kausi on yhtä mielenkiintoista katsottavaa kuin ensimmäinenkin.
Pienehkön naurukohtauksen aiheutti muuten myös kun yksi ottelijoista heitti muille ettei kukaan saa mennä kuseksimaan sen sänkyyn. Selvä viittaus ensimmäiseen kauteen, missä Chris Leben meni kusemaan sen varkaaksi syytetyn tyypin sängylle.