Huomasin nyt tänään, että en ollut merkinnyt keskiviikon treeneistä vielä mitään vaikka siellä olinkin. Kuten tähänkin asti, suurin osa treenistä meni potkiessa ja lyödessä. Potkujen aikana, jaloista meinasi hyytyä voimat täysin sillä lämmittelyn aikana meidät pistettiin seisomaan seinää vasten ja sitten piti laskeutua niin alas että polvet on suurin piirtein 90 asteen kulmassa. Siinä sitten piti olla istumassa seinää vasten minuutin verran ja omille jaloilleni se ainakin oli tuskaa. Kun sitten vielä potkittiin oli jaloista aikalailla veto poissa.
Potkujen lisäksi mentiin lyöntejä läpi ja lopuksi otettiin vielä loppurääkkinä viestiä. Jakauduttiin kahteen joukkueeseen ja otettiin siinä sitten pientä kisaa. Meidän joukkue voittikin sitten 3-1.

Mitä taas tulee tähän päivään, niin tänään tuli mentyä linkalla sekä aamulla, että päivällä kun tulin kotiin. Elikkäs kävelymatka matkakeskukselta koululle ja takaisin. Sen lisäksi tuli vielä tehtyä pieni lenkki koiran kanssa, mutta se tosiaan jäi lyhyeksi, koska oli ohjelmointi tehtävä kesken. Päätin yrittää ratkaista ohjelmointitunnilla saadun tehtävän, maksoi mitä maksoi.