No, tämän viikon treenit on mennyt varsin hyvin. Alkeiskurssi alkoi maanantaina ja onnistuin jopa ircin kautta erään tuttavan houkuttelemaan mukaan. Tänään oli sitten paikalla kolme alkeiskurssilaista. Viime kerralla mentiin läpi lähinnä lyöntisarjoja ja lukkovirtaa, tänään taas lyöntejä, heittoja ja kaatumisia. Loppulämmittelynä oli kaksi potkurinkiä ja kaksi lyöntirinkiä, sekä 105 vatsalihasta. Alkoi kyllä ottaa jo reilusti 50 kohdalla voimille ne vatsalihakset, mutta kunnialla ja suomalaisella sisulla kuitenkin homma loppuun asti. Nyt voin olla ylpeä itsestäni.

Ja kuten otsikko kertoo, vyökoetta lupailtiin sinisille maaliskuussa pidettäväksi, silloin olevan leirin yhteydessä. Nyt pitää joku lauantai kyllä mennä kuittaamaan tekniikoita ja treenata ahkerasti niin saa itsensä vyökokeesta läpi. Tällä kertaa en kyllä aio jäädä uusintaan, vaikka mikä olisi prkl. Läpi mennään ja kerralla =)

Viimeisenä btw tiedotuksena, että tuli nyt sitten hommattua tanssimatto. Ei sitä treeneihin varmaan voi treenata, mutta olen kuitenkin kuullut, että sillä saa kuitenkin ihan kivasti energiaa pois, jos sattuu tylsää olemaan. Varmasti tulee tanssimatto olemaan ahkerassa käytössä, sillä luulisi kelpaavan liikkua silloin kun ulkona on kylmä eikä paljon tekisi mieli pistää edes nenänpäätä oven ulkopuolelle.