Jälleen on viikko kulunut ja tällä viikolla onkin ollut oikein hyviä treenejä. Maanantaina harjoiteltiin lukkovirtaa, minkä jälkeen siirryttiin lyöntien kautta grabblinkiin. Aik perustreeni, mutta oikein hyvä sellainen kun pidettiin tempoa yllä. Tänään, keskiviikkona taas aloitettiin lämmittely tekemällä puolikas ventti eli ensin salin toiseen päähän 1 vatsalihasliike, takaisin toiseen päähän 12 punnerrusta, toiseen päähän 2 vatsalihasta, takaisin 10 jne. jne. aina toiseen päähän lisätään yksi ja toisesta taas vähennetään, kunnes tehdään siellä toisessa päässä 12 vatsalihasta ja toisessa yksi punnerrus. Kaikki tajusivat idean? Hyvä juttu.
No, ventin jälkeen jakauduttiin pareihin ja tehtiin erilaisia lyönti ja potkuharjoituksia. Itse onnistuin hakkaamaan thaipadia sen verran tehokkaasti, että lähti rystysistä hieman nahkaakin. Nyt sitä voi sitten tuntea olevansa kova.
Lopuksi vielä mentiin alkeiskurssin torjunnat läpi, kun niitä tekniikoita oli hieman uudistettu ja sitten kolme rinkiä grabblinkia. Kaksi ensimmäistä pelkästään niin että tehtiin torjuntoja ja se viimeinen sitten ihan normaalisti siten, että sai käyttää mitä keinoja nyt sitten osaakaan. Oikein mukava viikko siis ollut treenien suhteen. Lauantaina sitten läskistymään kun kavereilla on synttärit. :P