No niin... Jumituin siis lukemaan Sven Hasselia vähän turhankin tiiviisti ja siksi myöhästyin treenien alusta muutaman minuutin ja muut olivat ehtineet aloittaa jo lämmittelyn. No, eipä se mitään sillä lämpöä tulikin sitten varsinaisessa treenissä senkin edestä ja hikoiltua tuli ties kuinka monta litraa.
Suurin osa treenistä meni erilaisia potkusarjoja tehdessä. Esimerkiksi kiertopotku ja sen perään sivupotku, joka tehtiin jonkinlaisella ristiaskeleella. Sitten treenailtiin tietysti edellä mainittuja potkuja erikseen ja sitten jonkinlaista potkusarjaa, jossatehtiin ensin hämäyspotku ja sen perään kiertopotku. Kyseessä on ruskean vyön tekniikka, joten aika tehottomia tuntuivat minulla olevan, kun tuo oli eka kerta kun kyseiseen törmäsin.
No, potkuista siirryttiin sitten lukkoihin, joita tehtiinkin ihan ripeään tahtiin ja vähällä oli etteivät ranteeni taittuneet liiaksi erään sinisen ja ruskean vyön tehdessä lukkoja minulle. Kun lukoista oli selvitty, otettiin vielä pyörimistä eli selvemmin sanottuna kaatumistekniikkaa. Kaatumisia kun ei koskaan voi treenata liikaa. Lopuksi otettiin vielä vähän lämpöä eli tehtiin vatsalihaksia, selkälihaksia, kyykkyjä ja punnerruksia siinä. Treenin jälkeen sitten janottikin ja kovasti ja kotiin tullessa tulikin juotua aika ruhtinaallisesti. (Mehua, eihän alaikäiset nyt alkoholia saa juoda.)
Tuollaiset treenit kun olisi joka ilta, mutta kun itsellän on vähän sitä ongelmaa, että kotona ollessa ei vain saa itseään pakotettua itseään liikkeelle vaan sitä jäisi roikkumaan nettiin tai lukemaan kirjaa paljon mieluummin. Treeneissä sitten tekee vaikka mitä, sillä periaatteella että "kyllä mäkin ton teen, kun muutkin kerran tekee" ja sitten sitä vain ajaa itsensä ihan äärirajoilleen vaikka olisi kuinka väsynyt. Kellään vinkkejä tai ideoita, miten saisi itseään motivoitua liikkeelle muutenkin kuin treeneissä?