No niin. Tällä viikolla on siis treenausrintamalla ollut aika hiljaista, koska olen ollut kipeänä. Maanantaina olin kyllä koulussa kun ajattelin aamulla, että kyseessä on vain pieni flunssa, mutta sitten kotiin päästessä olo oli jo sen verran huonompi että jätin treenit sitten väliin. Tänään taas olen viettänyt kuumeen takia vapaapäivää ja kirjoittanut äidinkielen esseetä. Nyt tuntuu kuitenkin onneksi jo sen verran paremmalta, että huomenna voisi jo harkitakin menevänsä normaalisti kouluun ja treeneihin. Sain myös mesen kautta kaverilta tietää, että meidän tarvitsee torstaina ilmeisesti mennä vain valinnaistunnille iltapäivällä, joten ehkä voisi harkita käyvänsä uimassa siinä torstaina päivällä. Olettaen, että siellä ei ole laumaa ala-astelaisia kakaroita valtaamassa koko allasta, kuten päivisin yleensä.
Nyt kipeänä ollessani olen myös harkinnut josko aloittaisi Hapkidon rinnalle jonkin toisenkin lajin, mutta en tiedä minkä. Mielessä kävi vapaaottelu, mutta myös veljeni olisi menossa sinne, minkä takia se siis sitten karsiutui pois vaihtoehdoista. Tahtoisin vaihteeksi jonkun harrastuksen, missä ei muita perheenjäseniä olisi. Jotain omaa, sillä perhettä joutuu ihan tarpeeksi sietämään kotonakin. En tahtoisi muita perheenjäseniä joka ikiseen harrastukseen mukaan. Kun nyt ajattelen, niin animeyhdistys taitaa olla ainoa, jonka toiminnassa olen mukana meidän perheestä.
No, mitä tulee liikuntaharrastuksiin, niin tosiaan joku uusi laji olisi tarpeen siihen Hapkidon rinnalle. Lenkille, juoksemaan tai uimaan tulee harvoin mentyä ilman ketään kaveria, sillä ei se ole kivaa yksin. Kun pitäisi yksin lähteä koko homma tuntuu auttamatta tylsältä. Jokin ryhmässä harrastettava, mutta kuitenkin yksilölaji sen siis olisi oltava. No, katsotaan mitä keksin. Veikkaan kuitenkin ettei useimpien lajien alkeiskursseille kuitenkaan ehdi enää mukaan.